About Us

WE ARE IP-AGENCY FINLAND OY

IP-Agency Finland Oy is a leading direct-to-consumer e-commerce company and brand house, specialized in products within sports and leisure. Our products are developed from idea to finished product and sold through our own online stores, external marketplaces, and major retail chains. Each month our own online stores receives about 900,000 site visits.

With over 20 years’ trading experience, we have transformed into an online company, offering a unique brand portfolio. We are committed to offering quality products at competitive prices, with high delivery reliability.

We continuously identify ways to increase customer value through our knowledge, our network and our organization. We are closely watching and responding to evolving consumer trends.

Mission

Our mission is to be the leading provider of products that activates people and helping people all around the world, to achieve a more active lifestyle.

Vision

Our vision is to make people of all ages happier and healthier. We are all about people living life at its fullest, empowered by physical activity.

Culture

We are a company that promotes courage and openness. We strive to create an agile environment with a clear direction, and transparent goals.

Online Stores

Brand Portfolio

Viking Discs

Disc golf 

Core

Fitness

AirTrack Nordic

Premium AirTracks

Swoop

Rolling around

Birgitta

Sewing


Kuura

Smartwatches & Audio 

Our Team

Open Positions

IP-Agency Finland Oy suunnittelee, valmistuttaa ja markkinoi urheilu- ja vapaa-ajantuotteita Suomeen ja Eurooppaan omien verkkokauppojen ja jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja osoitteesta www.nordicprostore.comwww.hobbybox.fiwww.airtracknordic.comwww.vikingdiscs.comwww.ip-agency.fi.  Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja nopeasti kasvavan IP-Agency Finland Oyn liikevaihto on noin 11,4M€ (v. 2020).

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme Vantaan toimitiloihimme motivoitunutta ja energistä Traineeta työskentelemään verkkokauppojemme ylläpito- ja kehitystehtävissä

Tehtävät:

 • Verkkokauppojen ja -sivustojen ylläpito ja kehitys
 • Sisällöntuotanto (SEO / SEM)
 • Digimainonnan suunnittelu, toteuttaminen ja mittaaminen
 • Verkkokaupan ja Amazon-myynnin avustavat tehtävät, esim. asiakaspalvelu

Tehtävät sovitaan tarpeen, osaamisen ja kiinnostuksen mukaan

Odotamme sinulta:

 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa
 • Koodaamisen perusteita (millä tahansa kielellä)
 • Analyyttista otetta ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsomme:

 • Aiemman kokemuksen verkkokaupasta (Shopify tai muu), digimarkkinoinnista tai verkkokehityksestä
 • HTML, CSS, Excel osaaminen
 • Muu kielitaito, esim. ruotsi, saksa tai venäjä

Tarjoamme:

 • 660€ / kk (maksimipalkka tukikuukaudelta)
 • Lounasedun
 • Mahdollisesti vakituisen työpaikan harjoittelun jälkeen

Speksit:

 • Aloitus sopimuksen mukaan, heti oikean henkilön löydyttyä.
 • Kesto sopimuksen mukaan, mieluiten täydet 5kk

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Sales & Sourcing Manager Janne Hujakka / janne.hujakka@ip-agency.fi / 050 352 6210 arkisin klo 10-15.

Lisää meistä ja verkkokaupoistamme esim.:

Lähetä hakemus tästä!

Olemme 02/2021 lähtien olleet osa BHG Finland -verkkokauppakonsernia. BHG Finland on Suomen DIY-verkkokaupan markkinajohtaja (https://www.wearebhg.com/fi) mm. kaupoilla www.taloon.comwww.netrauta.fiwww.talotarvike.com sekä www.kodin1.com. Näissä verkkokaupoissa vierailee yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja esillä on 200 000 kodinrakentamisen tuotetta ja yli 1 000 rakentamisen ja sisustamisen huippubrändiä. Konsernin Suomen myynti vuonna 2020 oli yli 145 M€ ja kasvua huimat 40%. BHG Finland on osa ruotsalaista pörssiyhtiö BHG Groupia. Meitä BHG:n työntekijöitä on pohjoismaissa yli 1 500 ja Suomessa jo 220 työntekijää.

IP-Agency Finland Oy suunnittelee, valmistuttaa ja markkinoi urheilu- ja vapaa-ajantuotteita Suomeen ja Eurooppaan omien verkkokauppojen ja jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja osoitteesta www.nordicprostore.comwww.hobbybox.fiwww.airtracknordic.comwww.vikingdiscs.comwww.ip-agency.fi. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja nopeasti kasvavan IP-Agency Finland Oyn liikevaihto on noin 18,5M€ (v. 2020).

 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme Vantaalle ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin verkkokaupan asiakaspalvelutehtäviin

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme sähköposti-, chat- ja puheluyhteydenottoihin. Otat vastaan heidän tiedustelunsa, palautteensa ja ongelmansa, sekä etsit mahdollisimman pian vastauksen tai ratkaisun ongelmiin. Toimit linkkinä verkkokauppatilauksen tehneen asiakkaan ja taustalla pyörivän organisaatiomme sekä yhteistyökumppaneidemme välillä. Käytät työssäsi pääasiassa asiakaspalvelu- sekä tilaustenkäsittelyjärjestelmiä, puhelinta ja sähköpostia. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja odotamme, että kommunikoit sujuvasti suomen- sekä englannin kielellä.

Hakijalta toivoimme

 • kykyä viestiä selkeästi suomeksi ja englanniksi – ruotsin, saksan tai muu kielen osaaminen katsotaan eduksi
 • tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, etkä vierasta tietokoneitakaan
 • tehokasta ja ketterää otetta, ennakkoluulotonta ongelmanratkaisukykyä
 • motivoitunutta, vastuullista ja reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa urheilu- ja vapaa-ajantuotteiden tukku- ja verkkokaupassa osana ammattitaitoista, nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on joustavasti sopimuksen ja tarpeen mukaan 15-37,5 h/vko. Työaika ajoittuu normaalien toimistoaukioloaikojen mukaan n. 8–16. Sijaitsemme Vantaalla osoitteessa Pavintie 2.

Palkkauksen (n. 1900 €/kk) pohjana on Kaupan alan TES, mutta voit myös laittaa oman palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.8.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Christa Sunia / christa.sunia@ip-agency.fi / 040 160 1250 arkisin klo 10-15.

Lähetä hakemus tästä!

*****

Olemme 02/2021 lähtien olleet osa BHG Finland -verkkokauppakonsernia. BHG Finland on Suomen DIY-verkkokaupan markkinajohtaja (https://www.wearebhg.com/fi) mm. kaupoilla www.taloon.comwww.netrauta.fiwww.talotarvike.com sekä www.kodin1.com. Näissä verkkokaupoissa vierailee yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja esillä on 200 000 kodinrakentamisen tuotetta ja yli 1 000 rakentamisen ja sisustamisen huippubrändiä. Konsernin Suomen myynti vuonna 2020 oli yli 145 M€ ja kasvua huimat 40%. BHG Finland on osa ruotsalaista pörssiyhtiö BHG Groupia. Meitä BHG:n työntekijöitä on pohjoismaissa yli 1 500 ja Suomessa jo 220 työntekijää

IP-Agency Finland Oy suunnittelee, valmistuttaa, markkinoi ja myy urheilu- ja vapaa-ajantuotteita Suomeen ja Eurooppaan omien verkkokauppojen ja jälleenmyyjien kautta. Olemme aloittaneet toimintamme vuonna 1997 ja kasvaneet viime vuodet verkkokaupan kasvun mukana moninkertaiseksi. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli yli 18 M euroa. Löydät lisätietoja meistä mm. osoitteissa www.nordicprostore.comwww.hobbybox.fiwww.airtracknordic.comwww.ip-agency.fi.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia vahvistamaan tiimiämme, joten mikäli yrityksemme kiinnostaa ja muista avoimista työpaikoistamme ei löydy sinulle sopivaa, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen!

Lähetä meille CV:si ja tietoja itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lähetä avoin hakemus tästä!

*****

Olemme 02/2021 lähtien olleet osa BHG Finland -verkkokauppakonsernia. BHG Finland on Suomen DIY-verkkokaupan markkinajohtaja (https://www.wearebhg.com/fi) mm. kaupoilla www.taloon.comwww.netrauta.fiwww.talotarvike.com sekä www.kodin1.com. Näissä verkkokaupoissa vierailee yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja esillä on 200 000 kodinrakentamisen tuotetta ja yli 1 000 rakentamisen ja sisustamisen huippubrändiä. Konsernin Suomen myynti vuonna 2020 oli yli 145 M€ ja kasvua huimat 40%. BHG Finland on osa ruotsalaista pörssiyhtiö BHG Groupia. Meitä BHG:n työntekijöitä on pohjoismaissa yli 1 500 ja Suomessa jo 220 työntekijää.

Contact Us

Find us:

Pavintie 2, 01260 Vantaa, Finland

Phone No:

+358 10 322 9330

Email:

info(a)ip-agency.fi

Siirry sivun alkuun